OK Lliga

Les semifinals canvien de seu

Hoquei sobre patins. El Reus vol fer valer el factor pista contra el Barça, i el Noia ha de guanyar per no quedar eliminat en l’OK Lliga

Les dues semifinals del play-off pel títol de l’OK Lliga arriben avui al tercer partit i canvien de seu. El Reus Deportiu Virginias rebrà el Barça (20.30 h) amb l’eliminatòria empatada (1-1), mentre que el Noia Freixenet s’enfrontarà al Deportivo Liceo (21 h) amb l’obligació de guanyar (0-2).

Els roig-i-negres van guanyar un partit al Palau Blaugrana i es van posar el factor pista a favor, i ara tenen dos partits davant la seva afició per intentar accedir a la final. El Barça, després de perdre per 3-5 el primer partit a casa, va guanyar el segon pel mateix resultat (5-3) i buscarà una altra victòria al Palau d’Esports reusenc per posar-se l’eliminatòria a favor. El quart partit, que es jugarà segur, serà diumenge (20.30 h).

En l’altra semifinal el Noia només té una possibilitat per seguir viu: guanyar. Els de Sant Sadurní van fer un bon primer partit a Galícia, però van perdre per la mínima (6-5) i en el segon van ser superats per 5-2. El suport de la seva afició ha de ser clau per guanyar el Liceo i allargar la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)