OK Lliga

El Reus Virginas derrota al Barça per 3-2 i la semifinal arriba al cinquè partit

Els blaugrana han arribat amb un 0-1 al descans i els reusencs han dominat la segona part

El Reus Deportiu Virginias ha derrotat per 3-2 el Barça en el quart la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga i l’equip que passa a la final es decidirà en el cinquè partit. Aquest darrer enfrontament es disputarà dimarts en el Palau Blaugrana. El Barça s’ha avançat en el marcador amb un gol d’Alabart en la primera meitat. Els reusenca han tingut grans ocasions per empatar abans del descans però han enviat una bola al pal i han desaprofitat dues faltes directes. Al descans s’ha arribat amb el 0-1. En la segona meitat Rojas ha empatat el partit i l nombrós públic que hi havia en el Palau d’Esports reusenc ha empés l’equip. A cinc minuts del final Compagno ha posat per davant al Reus (2-1) i a un minut del final ell mateix ha desaprofitat una falta directa per sentenciar. El Barça ha tret al porter i ha atacat de cinc, i Compagno, ara si, ha sentenciar a 15 segons de la fi al marcar a porta buida. Alabart ha fet el 3-2 a tres segons el final.

El Noia Freixenet ha forçat el cinquè partit del play-off de la semifinal del títol de l’OK Lliga al remuntar contra el Liceo i guanyar el quart partit per 5-4. Ara estan 2 a 2, i el cinquè i definitiu partit que decidirà el finalista es jugarà el proper dimarts a la pista del Liceo. Els de Sant Sadurní perdien per 2-4 a un quart d’hora del final. Costa ha marcat de penal a deu minjuts per acabar, Esteller ha empatat a tres minuts de la fi, i a només 17 segons del final Mitjans ha marcat el 5-4.

El conjunt gallec s’ha avançat en els primers set minuts amb dos gols d’Adroher, el segon de falta directa, però un gol de Ballart en el darrer segon de la primera meitat ha mantingut les esperances al descans (1-2). En l’inici del segon temps Rodríguez ha fet l’1-3 pel Liceo i poc després Esteller ha tornat a reduir diferències i Rodríguez a ampliar-les (2-4). En els darrers deu minuts el Noia ha estat molt encertat en atac i ha donat la volta al marcador. En els últims segons el Liceo ha atacat de cinc i el porter Roca ha fet una intervenció clau.