OK Lliga

El Generali Palau guanya el Vila-sana (5-1) i s’avança en la semifinal pel títol

La primera meitat ha estat molt anivellada

El Generali Palau ha guanyat per 5-1 el Vila-sana en el primer partit de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga. La primera meitat ha estat molt anivellada i en la segona les locals s’han imposat. El segon enfrontament es jugarà divendres vinent a la pista del conjunt lleidatà que necessitarà guanyar per no quedar fora de la final, ja que tot el play-off és al millor de tres partits.

La primera meitat ha estat molt anivellada i amb ocasions pels dos equips. El Palau s’ha avançat amb un gol de Fontdegloria en el minut onze i dos minuts després Barcons ha empatat. El conjunt vallesà s’ha tornat a avançar amb un gol de Blackman (2-1) i el conjunt lleidatà ha disposat d’una gran ocasió per empatar en una falta directa en el darrer instant abans del descans, però no l’ha aprofitat. En la segona meitat el Palau ha anat més a l’atac i ha tingut ocasions. Fontdegloria ha fet el 3-1 i Florenza ha marcat de falta directe el 4-1 a vuit minuts del final. En el darrer segon, com en la primera part, Busquets ha marcat el definitiu 5-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)