OK Lliga

“Em sap molt greu per Egurrola”

L’altra cara. El tècnic del Barça Edu Castro assumeix la seva responsabilitat, felicita el Reus i lamenta que el porter acabés “la seva llegendària carrera esportiva amb una derrota”

Edu Castro no es va amagar després de la desfeta i va donar la cara. Primer va felicitar el Reus, del qual va dir: “Té molt de mèrit guanyar el Barça tres cops i dues vegades al Palau.” Després va demanar “disculpes a l’afició”: “Ha respost d’una manera espectacular i no els hem pogut oferir el triomf.” I tot seguit va lamentar el trist final d’Aitor Egurrola, el millor porter de tots els temps: “És una llàstima que en la seva última nit al Palau, on ens ha donat tants dies de glòria durant tants anys, no guanyéssim el partit. Em sap greu per tot, però especialment pel Pulpo, que mereixia que arribéssim a la final per allargar una mica més la seva llegendària carrera.” Egurrola es va acomiadar aplaudit unànimement pel públic dels dos equips enmig d’un passadís improvisat format pels dos equips. El club li retirarà la samarreta. El tècnic va assumir tota la responsabilitat: “Tinc la sensació de no haver sabut ajudar prou els meus jugadors, que ho han donat tot. Havíem fet una lliga regular boníssima i no hem estat capaços.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)