OK Lliga

El Reus busca millorar per guanyar el segon partit

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres tenen clar que la final de l’OK Lliga contra el Liceo serà molt complicada i que tot just ha començat

El Reus Deportiu Virginias afronta el segon partit de la final de l’OK Lliga contra el Deportivo Liceo amb la intenció de començar de zero i buscar la seva primera victòria en el play-off que decideix el títol de lliga. La derrota en el primer partit de divendres (5-1) ha estat analitzada i superada per continuar endavant en la resta de l’eliminatòria. Una victòria en aquest segon enfrontament posaria a favor dels roig-i-negres el factor pista que ara tenen els gallecs, ja que els dos propers partits es disputarien al seu Palau d’Esports.

L’entrenador del Reus, Jordi Garcia, va manifestar després d’acabar el primer partit i de felicitar el Liceo pel triomf, “queda molt de camí, queda molta batalla”, i va voler deixar clar que la final tot just ha començat i que són molt conscients que no serà gens fàcil. El Reus ha arribat a la final amb molta lluita i treball, i jugant tots els partits que es podien disputar del play-off. Va eliminar el Lleida per 2-1 en els quarts que es van disputar al millor de tres enfrontaments, i va deixar fora de la competició el Barça, el campió, per 3-2 en la semifinal al millor de cinc partits.

El tècnic reusenc va comentar que van sortir amb les idees clares i amb bona actitud, però va reconèixer que els gallecs els van superar en intensitat i que van poder jugar amb velocitat i córrer. “Mirarem el vídeo, rectificarem les coses que no hem fet bé, descansarem. Mirarem de recuperar l’equip el màxim possible i diumenge [ avui] hi tornarem” va explicar Jordi Garcia, que tenia força clar en què havien de millorar per plantar cara al Liceo en el segon enfrontament.

Positivitat

Els jugadors i el tècnic del conjunt reusenc tenen clar que amb dos partits tan seguits no tenen temps per a lamentacions ni per a pensaments negatius. Han de ser positius i continuar creient que poden guanyar a Riazor abans que la final viatgi a Reus. Jordi Garcia va comentar que han de fer, potser de manera més ràpida, el que han estat fent durant la temporada: “Hem d’aprendre de les derrotes, que és el que hem fet aquest any, per això hem crescut, analitzar-ho be i seguir.” L’entrenador del Reus va explicar que han de sortir a la pista en el segon partit amb “la mentalitat de lluita, de competició, de solidaritat i de compromís” que han mantingut al llarg de tota aquesta campanya.

EL PROTAGONISTA

Això és llarg, acaba de començar. Ningú ha dit que seria fàcil; en som molt conscients
Jordi Garcia
ENTRENADOR DEL rEUS
Al millor de cinc
Liceo - Reus 5 - 1 (1-0)
Liceo - Reus avui 12 h
Reus - Liceo divendres 17
Reus - Liceo diumenge 19 (En cas de ser necessari)
Liceo - Reus dimarts 21 (En cas de ser necessari)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)