OK Lliga

Dani Rodríguez s’acomiada en un emotiu homenatge a l’Oliveras de la Riva

El pavelló Oliveras de la Riva va ser diumenge l’escenari de l’emotiu homenatge a Dani Rodríguez, que ha penjat els patins als 38 anys. Es va formar en el CP Voltregà, va debutar en el primer equip l’any 2002 i al 2008 va marxar al Blanes, també va jugar en l’Igualada i el Lloret abans de tornar al 2013 al conjunt de Sant Hipòlit, on va ser el capità. L’any 2017 va decidir deixar el Voltregà per motius laborals i d’exigència d’un equip a l’elit i va anar al Taradell.

Una gernació va presenciar l’amistós benèfic per contribuir a la fundació Amics Joan Petit. Hi van participar jugadors tan reconeguts com Sergi Panadero, Ignacio Alabart, Jordi Adroher, Ton Baliu, Jepi Selva, Xevi Puigbí, Guillem Tabral i el seu germà Àlex Rodríguez, recent campió de l’OK Lliga amb el Deportivo Liceo, entre d’altres. El Voltregà va jugar contra el combinat d’estrelles. Rodríguez va fer un discurs ple de sentiment en què va agrair el suport de la seva família en tot el trajecte de 35 anys amb els patins posats. També van intervenir el periodista Ramon Besa, soci del Voltregà i que sempre esperona l’equip a traves de les xarxes socials, i els seus germans Àlex i Carles, que també va ser jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)