OK Lliga

El Garatge Plana Girona fitxa Alex Cantero (Igualada Rigat)

El Garatge Plana Girona ha anunciat la incorporació del davanter de 29 anys procedent de l’Igualada Rigat Alex Cantero, que s’ha sentit atret pel projecte que li ha explicat el tècnic Ramon Benito. Cantero ha fet 10 gols amb l’equip arlequinat aquest curs. Va començar a patinar al Malgrat i va passar pel Blanes, però es va format en major mesura al Tordera. Com a sènior ha militat al Blanes, en la lliga francesa, el Mataró, el Tordera i el darrer any a l’Igualada. “Porto 25 anys jugant a hoquei això m’ha donat maduresa a la pista. Mantinc la meva condició física a un ritme alt i la meva il·lusió és la mateixa de sempre”, diu Cantero.

El Girona ja havia renovat a Àlex Grau, Marc Vázquez, Jaume Llaverola, Pau Fernández, Carles Sánchez i Moisés Aguirre. Raul Pelicano es retira i Gerard Pujol marxa al Palafrugell, club en el qual ja havia militat. Gere Rovira, Hugo Laguna i el tècnic Marc Comalat tampoc seguiran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)