OK Lliga

Carles Grau torna al Barça després de la retirada d’Egurrola

El porter de Lloret aterra al primer equip d’hoquei després de formar-s’hi entre el 2008 i el 2010

El Barça i Carles Grau han arribat a un acord per a la incorporació del porter català per a les tres pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2025. Grau, de 32 anys, torna al club blaugrana després de la seva etapa a l’hoquei formatiu entre l’any 2008 i l’any 2010, quan va aconseguir dos campionats de Catalunya Junior sota les ordres d’Edu Castro.

El jugador de Lloret de Mar arriba després de la marxa d’Aitor Egurrola, que aquest any s’ha retirat després de 24 temporades defensant la porteria blaugrana. Es tracta d’un porter més que consolidat a l’elit i que acumula una quinzena de títols al palmarès. També té experiència en campionats internacionals, havent conquerit un mundial, un europeu i dues Taça Latina amb la selecció espanyola absoluta.

Pel que fa a la seva carrera professional, l’any 2010, amb 20 anys, va militar una temporada al Vendrell. Posteriorment, va encadenar cinc cursos a Vic i l’any 2016 va fitxar pel Porto. Després de tres temporades al conjunt portuguès, va tornar a l’OK Lliga per defensar la porteria del Deportivo Liceo, on juntament amb el seu germà, Marc Grau, ha aixecat l’OK Lliga i la Supercopa aquesta temporada.

Avui ha aprofitat la seva presentació per fer les seves primeres declaracions com a jugador del Barça: “Estic molt il·lusionat de tornar al Barça després d’haver estat dos anys a l’hoquei formatiu, just abans de fer el salt a l’OK Lliga. Sé que sembla un tòpic, però jugar al Barça és un somni fet realitat i he treballat molt per arribar-hi algun dia. I aquest moment ja ha arribat”. “El més important és que l’equip mantingui la línia guanyadora que té i la bona sintonia que es veu des de fora. A nivell personal vull aprofitar al màxim aquesta experiència que se’m dona i entrenar fort per ser millor i continuar aprenent d’un referent com Sergi Fernández”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)