Més hoquei

El Barça elimina el Noia (6-3) en la supercopa d’Espanya en una semifinal molt disputada

Jugarà la final contra el Reus

El Barça ha eliminat el Noia Freixenet en una semifinal de la supercopa d’Espanya molt disputada i amb alternatives, malgrat el resultat final de 6-3. S’ha arribat als dos darrers minuts amb un empat (3-3) i quan Alabart ha marcat el 4-3 els de Sant Sadunrí han jugat sense porter i amb cinc homes de pista, i han encaixat dos gols a porteria buida. Marc Grau ha brillat en atac i ha marcat quatre gols pel Barça. Els blaugrana jugaran la final demà contra el Reus.

Els de Sant Sadurní s’han avançat amb un gol de falta directa de Gabarró en el minut 9, però en tres minuts els blaugrana han donat la volta al partit. Marc Grau ha empatat, i tot seguit Pau Bargalló ha disposat d’una falta directa que el porter Roca ha aturat. Dos minuts després Marc Grau ha marcat el 2-1. Els dos equips han disposat de més ocasions, però s’ha arribat al descans amb aquest curt marcador.

En la segona meitat El Barça ha desaprofitat un penal i el Noia una falta directa abans que Costa empatés el partit (2-2). En una nova falta directa Gabarró ha tornat a avançat als de Sant Saduní, i a cinc minuts del final Marc Grau ha fet el seu tercer gol i el Barça ha empatat (3-3). Quan faltaven 1:55 per acabar Alabart ha avançat al Barça, i el Noia ha tret el seu porter i ha posat cinc jugadors de pista per buscar l’empat. No l’hi ha sortit bé, els blaugrana han robat dues boles i Marc Grau i Pau Bargalló han marcat a porta buida i han situat el 6-3 definitiu en el marcador.