Més hoquei

El Barça i el Reus volen el títol

Hoquei sobre patins. Supercopa d’Espanya. Els blaugrana eliminen el Noia Freixenet en una semifinal molt disputada i amb alternatives que es decideix en els darrers dos minuts

Barça 6 Noia Freixenet 3

BARÇA:Sergi Fernández, Alabart, Matías Pascual, Pau Bargalló i Rodrigues –equip inicial–; Joan Pascual, Panadero, Marc Grau, Nunes i Carles Grau.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Jordi Bargalló i Mitjans –equip inicial–; Costa, Gil, Gabarró, Ballart i Marimón.GOLS:0-1 (9’) Gabarró, de falta directa. 1-1 (10’) Marc Grau. 2-1 (12’) Marc Grau. 2-2 (31’) Costa. 2-3 (35’) Gabarró, de falta directe. 3-3 (45’) Marc Grau. 4-3 (49’) Alabart. 5-3 (49’) Marc Grau. 6-3 (49’) Pau Bargalló.ÀRBITRES:N. Morandeira i J. Nicolas. Trageta blava a Marías Pascual (2), Rodrigues i Costa.FALTES:6 del Barça i 10 del Noia.

El Barça i el Reus Deportiu Virginias jugaran avui la final de la supercopa d’Espanya que s’està disputant a Olot. Els blaugrana han eliminat el Noia Freixenet (6-3) i els reusencs, el Liceo, que defensava el títol, per 2-3. En la segona semifinal el Barça ha arribat als darrers dos minuts amb un empat (3-3), i llavors ha sentenciat amb tres gols en menys d’un minut, dos d’ells a porteria buida. Marc Grau, que debutava en partit oficial, va destacar en atac i va marcar quatre gols per al Barça.

Els de Sant Sadurní es van avançar amb un gol de falta directa de Gabarró en el minut 9, però en tres minuts els blaugrana van capgirar el resultat. Marc Grau va empatar, i tot seguit Pau Bargalló va disposar d’una falta directa que el porter Roca va aturar. Dos minuts després, Marc Grau va marcar el 2-1. Tots dos equips van disposar de més ocasions, com un penal en què la bola es va quedar sota el cos del porter del Noia, però es va arribar al descans amb aquest curt marcador.

En la segona meitat el Barça va desaprofitar un penal i el Noia, una falta directa, abans que Costa empatés el partit (2-2). En una nova falta directa, Gabarró va tornar a fer avançar els de Sant Saduní, i a cinc minuts del final Marc Grau va tornar a empatar. (3-3). Quan faltaven 1:55 per acabar la semifinal, Alabart va tornar a donar avantatge al Barça, i el Noia va treure el seu porter i va posar cinc jugadors de pista per buscar l’empat. No li va sortir bé, ja que els blaugrana van robar dues boles i Marc Grau i Pau Bargalló van marcar a porteria buida en pocs segons de diferència i van situar el 6-3 definitiu en el resultat.