Lliga Europea

El Calafell i el Caldes acaben primers de grup i es classifiquen per la segona fase

El Lleida ha quedat eliminat i disputarà l’Europe Cup

El Parlem Calafell i el Recam Làser Caldes s’han classificat per la segona fase de la lliga europea al finalitzar primers dels seus grups en la primera fase que s’ha disputat pel sistema de concentració. El Finques Prats Lleida ha quedat eliminat i passa a jugar l’Europe Cup.

El Calafell ha guanyat el grup que s’ha disputat a Ginebra (Suïssa) després de sumar dues victòries i un empat. Va empatar divendres contra el Noisy Le Grand francès (2-2), va guanyar dissabte el Ginebra (3-0) i avui s’ha assegurat el primer lloc al vèncer el Valdagno (2-4). Els italians també s’han classificat.

El Caldes ha estat el primer del grup D disputat a Dinan (França) amb un triomf i dos empats. Va empatar contra el Valongo portuguès (1-1) i el Dinan Quevert francès (1-1) i avui s’ha imposat per 5-3 al Bassano italià. Ha quedat empatat a punts amb el Valongo i els dos s’han classificat.

El Lleida ha acabat tercer del grup B disputat a La Roche-Sur-Yon (França) ha sumat els mateixos punts que els dos equips classificats, el Grosseto italià i la Vendéenne francès, però la diferència de gols entre els tres l’hi ha estat desfavorable. Els lleidatans van guanyar a La Vendéenne (4-2), però van perdre contra el Grosseto (1-4) i el triomf d’avui contra el King’s Lynn anglès (14-1) no ha servit per classificar-se.

L’Alcoi ha jugat en el Grup A, ha acabat tercer i ha quedar eliminat. També jugarà l’Europe Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)