OK Lliga

Festival de Florenza amb 5 gols en el Manlleu-Palau (1-6)

El triomf del Generali Palau per 1-6 a la pista del Martinelia Manlleu amb festival de la canonera Aina Florenza (5 gols) i la victòria, amb un gol en el darrer minut de Silva, del Vila-sana a Bigues i Riells (2-3), van ser els resultats més destacats de la tercera jornada de l’OK Lliga femenina, en la qual el Palau i el Vila-sana són els dos únics conjunts que han sumat els 9 punts en les tres primeres jornades. El Solideo sant Cugat, per la seva banda, va derrotar el Cerdanyola Feníe Energía per 3-1 amb gols de Porta, Massons i Gimeno i va sumar el primer triomf en el campionat. L’Igualada Femení Grupo Guzmán va assaltar la pista del Lleidanet Alpicat (4-7) amb un trio de De Sivatte, dos d’Angrill i un de Mas i Monge i va obtenir també la seva primera victòria.

Els dos perseguidors més pròxims als dos primers –7 punts–son el Telecable, que va vèncer a les Rozas (2-5) i el Fraga, que va derrotar el Voltregà Stern Motor per 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)