OK Lliga

Plats forts abans del mundial

Hoquei sobre patins. OK Lliga. Els quatre semifinalistes del curs passat s’enfronten entre ells en la sisena jornada, amb els duels Barça-Noia i Deportivo Liceo-Reus. La competició s’aturarà durant cinc setmanes, fins al 19 de novembre

L’OK Lliga s’acomiada amb dos plats molt forts abans de l’aturada de cinc setmanes provocada pel mundial de San Juan, que es jugarà del 6 al 13 de novembre. El calendari enfronta els quatre semifinalistes del curs passat però amb els encreuaments canviats. El Barça rep el Noia Freixenet (17 h) en un duel al Palau que l’any passat ja va ser aferrissat. Els blaugrana són l’únic equip que ha sumat el ple de 15 punts. El Noia va perdre a casa contra el Reus (3-4) i ha obtingut quatre triomfs, el darrer a casa contra el Deportivo Liceo, el vigent campió, per 5-3, un estímul afegit per afrontar la visita al Palau.

Manrubia, debut al Liceo

L’equip de Juan Copa ha perdut aquest curs molts efectius i no ha començat tan bé. Demà (12 h), però, disposarà d’un reforç de luxe per aturar el Reus Virginias en la repetició de la final del darrer exercici amb l’entrada en escena de l’exjugador del Noia Pol Manrubia, que arriba a misses dites cedit pel Benfica. Tret d’un empat a casa contra el Recam Làser Caldes, els del Baix Camp, que mantenen el bloc del curs passat, han arrencat molt bé, amb quatre triomfs en cinc jornades.

També ha començat prou bé l’Igualada Rigat, que acumula tres triomfs i avui buscarà el quart contra el Girona, que dijous va sumar a casa el primer punt contra el Calafell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)