OK Lliga

El Barça, endollat

Hoquei sobre patins. Goleja el Noia Freixenet per 8-1 i arriba líder a l’aturada pel mundial amb 6/6

El Barça va confirmar ahir que ha començat el curs amb una gran empenta i va derrotar el Noia Freixenet, un equip que darrerament li havia generat complicacions –3-2 l’any passat al Palau i 4-5 a l’Ateneu–, per un contundent 8-1 amb Pau Bargalló (3) i João Rodrigues (2) d’actors principals. El partit va ser distret i amb ritme, sobretot en el primer temps, i el Noia va disposar d’ocasions. Els pals i l’actuació del porter internacional Sergi Fernández van impedir un resultat una mica més anivellat en l’últim partit de tos dos equips abans de l’aturada de cinc setmanes provocada pel mundial de San Juan, que es jugarà del 6 al 13 de novembre. També es disputaran la GoldenCat a Olot la setmana vinent, del 13 al 16 d’octubre, i la Lliga Catalana, competició habitual de les pretemporades que ara farà servei per no perdre el ritme de competició. El Barça no la jugarà per falta d’efectius.

Tres gols en mig minut boig, concretament en 34 segons, van encendre el partit de bon començament. Bargalló va assistir Pascual (1-0) completant la seva desena passada de gol del curs; Esteller va sorprendre Sergi Fernández al pal curt en una acció de murri en què li va fer impactar la bola a l’esquena i João Rodrigues, també tot just servir de centre, va clavar el 2-1. El mateix João, només dos minuts després, va començar a sentenciar amb un toc suau davant de Blai Roca aprofitant una assistència d’Hélder Nunes (3-19. Dos gols més de l’inspirat Bargalló en els tres primers minuts del segon temps –el 4-1 de falta directa– van resoldre definitivament el partit a favor dels locals. Panadero, Marc Grau i el mateix João van arrodonir la golejada.

El Sant Cugat s’estrena

El Solideo Sant Cugat va protagonitzar la sorpresa de la jornada, sumant a la pista de l’Alcoi el primer triomf (1-3). El Parlem Calafell va derrotar l’Arenys de Munt per 2-1 amb gols de Xaus i Miras –Puigvert va marcar pels maresmencs– i el Recam Làser Caldes es va desfer del Voltregà Stern per 3-1, amb un trio de gols de Rovira. Aleix Molas va fer el de l’honor visitant. El Girona, amb gols de Canoe i Ramon, va acaronar el seu primer triomf, però un gol de Llenas a 14 segons del final ho va impedir (2-2) L’1-0 l’havia fet Bars.