OK Lliga

El Barça és l’únic que porta el ple de victòries i el Vilafranca l’únic que no ha puntuat

El Reus cau a la pista del Liceo i el Lleida suma el primer triomf

El Barça ha confirmat que ha començat el curs amb una gran empenta i és l’únic equip que porta el ple de victòries, sis en sis jornades. En la zona baixa el Vilafranca Capital del Vi és l’únic que encara no ha sumat cap punt. En aquesta jornada ha perdut a casa contra el Finques Prats Lleida que ha sumat la seva primera victòria (1-5). Ha destacat Nuno Paiva que ha marcat dos gols. El Reus Deportiu Virginias ha visitat la pista del Liceo, ha perdut per 5-3 i ha encaixat la primera derrota. Els reusencs han desaprofitat tres faltes directes. Pels gallecs César Carballeira i David Torres han fet dos gols cada un, i ha debutat Pol Manrubia que ha fet un bon partit i ha anotat l’altre.

El Barça ha derrotat el Noia Freixenet per un contundent 8-1 amb Pau Bargalló (3) i João Rodrigues (2) d’actors principals. El partit ha estat distret i amb ritme, sobretot en el primer temps, i el Noia ha disposat d’ocasions. Els pals i l’actuació del porter internacional Sergi Fernández han impedit un resultat una mica més anivellat.

El Solideo Sant Cugat ha protagonitzat la sorpresa de la jornada, sumant a la pista de l’Alcoi el primer triomf per 1-3, després d’avançar-se amb un 0-3. El Parlem Calafell ha derrotat l’Arenys de Munt Solartradex per 2-1 amb gols de Xaus i Miras –Puigvert ha marcat pels maresmencs– i el Recam Làser Caldes s’ha desfet del Voltregà Stern Motor per 3-1, amb un trio de gols de Rovira, dos de falta directa. Aleix Molas ha fet el de l’honor visitant. El Garatge Plana Girona, amb gols de Cantero i Ramon, ha acaronat el seu primer triomf a la pista de l’Igualada Rigat, però un gol de Llenas a 14 segons del final ho ha impedit (2-2) L’1-0 l’havia fet Bars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)