Més hoquei

La GoldenCat s’inicia amb el triomf de la selecció catalana femenina enfront Suïssa (3-1)

El combinat català ha dominat des de l’inici

La selecció catalana femenina ha guanyat Suïssa per 3-1 en l’inici de la GoldenCat que s’està disputant a Olot dins de la II Setmana Catalana de l’Esport. El combinat català ha dominat des de l’inici i s’ha avançat en el minut 3 amb un gol de Joana Comas. El conjunt suís s’ha centrat en la seva defensa i ha intentat aturar el joc de Catalunya, desfent moltes de les seves ocasions. Patricia Mirat ha fet el 2-0 a dos minuts del descans sortint des del darrera de la porteria.

En el minut cinc de la segona meitat la selecció suïssa ha reduït les diferències amb una jugada personal de Nadele Moor. Catalunya ha reaccionat i dos minuts després Paula Vilamala ha enviat al fons de la xarxa una bola solta dins l’àrea. El combinat català femení ha continuat dominant, però el marcador ja no s’ha mogut.