Més hoquei

Catalunya, amb la lliçó apresa, derrota Itàlia per 3-1 en la final de la GoldenCat

La selecció catalana femenina ha derrotat Itàlia per 3-1 i s’ha endut la primera edició de la GoldenCat, competició que es juga a Olot en el marc de la II Setmana Catalana de l’Esport. L’equip italià va guanyar el bronze en el darrer europeu i prepara el mundial de San Juan (Argentina), fet que subratlla el valor del triomf català. El conjunt de Josep Maria Barberà havia perdut dissabte per 0-2 davant de les transalpines en la fase de grups i avui ha estat superior. Castellví, en el primer temps, i Fontdeglòria (2), en el segon, han materialitzat el triomf. La major rotació catalana ha estat fonamental en una competició de molt de desgast amb cinc partits en quatre dies.

Catalunya ha estat molt superior en el primer temps i Itàlia s’ha salvat d’un resultat més ampli gràcies a l’actuació de la portera del Deportivo Liceo Vicky Caretta. La mataronina Ona Castellví, amb un cacau exterior molt potent, ha fet l’1-0 (4’). Fontdeglòria, molt incisiva dins del quadre en un parell d’accions, i Tarrida, sobretot en el 19’ quan ha encarat Caretta en un un contra un, haurien pogut ampliar l’avantatge. L’equip de Josep Maria Barberà ha fet un canvi substancial respecte del partit de la fase de grups que va perdre dissabte també contra el mateix rival, ha estat molt ferm al darrera i ha fet molt mal en el contraatac. Itàlia ha tingut la seva millor ocasió amb un tret d’Elena Tamiozzo que s’ha estavellat al pal.

Tamiozzo, la millor del seu equip, ha robat en el segon temps i li ha regalat una assistència perfecta a Maniero (1-1 en el 29’). Mariona Surós, que ha jugat un gran nivell, no ha pogut fer res per contrarestar la rematada al segon pal. Catalunya s’ha refet a partir de la inspiració de Fontdeglòria, que ha sabut aguantar Caretta en una acció d’un contra un (2-1 en el 33’) i ha clavat el 3-1 (35’) per tot l’escaire.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)