Mundial

L’Argentina aixeca un 2-0 contra Portugal i guanya el títol mundial (2-4)

La selecció argentina, dirigia pel Negro Páez, ha derrotat Portugal per 2-4 en la final del mundial i ha completat el triplet de l’amfitrió després d’haver alçat dissabte el títol en el mundial femení i d’haver guanyat la setmana passada el campionat sub-19 masculí. A pesar de la baixa de Matías Pascual (Barça), lesionat de gravetat en la semifinal contra Itàlia –tíbia i peroné i l’operen dimarts a l’Argentina–, els amfitrions s’han revenjat dels lusitans, campions a Barcelona 2019 després d’una tanda de penals. Pablo Álvarez (2), Nicolía i Mena han fet els gols dels sud-americans, mentre que Henrique Magalhães ha marcat els dos dels portuguesos, que s’han avançat per 2-0. A les files portugueses han jugat els blaugrana Hélder Nunes i João Rodrigues. És el sisè títol dels argentins, que no guanyaven el mundial des del 2015 a França. El partit ha estat d’alta intensitat per part de tots dos equips, amb un ritme molt alt, i això, i l’ambient d’alt voltatge, han provocat permissivitat arbitral en certes accions que altres cops se sancionen.

Henrique Magalhães, amb dos cacaus exteriors molt col·locats ha afusellat Conti Acevedo (2-0). Pablo Álvarez ha reduït la diferència abans de la mitja part amb un golàs sortint des del darrera de la porteria. Girão, que estava sent un malson per als locals, no l’ha ensumat. La primera part, molt agraïda de veure, s’ha jugat a un ritme frenètic i amb un públic entregat a la causa.

Nicolía, al primer toc en una falta directa –blava a Telmo Pinto–ha empatat (2-2). Pablo Álvarez ha fet embogir encara més a la parròquia local marcant el 2-3 després de robar la bola i superar Girão. Nicolía ha estavellat una directa la pal –10a de Portugal– i Mena, sense porter perquè els de Renato Garrido atacaven de cinc a la desesperada, ha fet el 2-4 a 18 segons del final.

França obté el bronze

En el partit per la medalla de bronze, França ha superat Itàlia en la tanda de penals. el partit s’ha acabat amb empat a 5 gols. Bruno di Benedetto ha fet el cinquè dels gals quan nomé faltaven sis segons per al final. És la primera medalla de la selecció francesa masculina en un mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)