OK Lliga

El Barça s’exhibeix contra el Reus Virginias (8-3)

El Barça ha derrotat el Reus Virginias per 8-3 i arrodoneix una setmana pletòrica en què també va guanyar a Riazor el Liceo, afermant-se al capdamunt de l’OK Lliga amb vuit victòries en vuit partit. Els locals tenien ganes de reivindicar-se després de perdre dos cops al Palau i caure eliminats en el play-off de semifinals davant dels del Baix Camp el curs passat. João Rodrigues, amb tres gols, ha estat el jugador més efectiu d’un conjunt letal al davant que ha jugat a un gran nivell. El seu compatriota Hélder Nunes n’ha fet dos i ha donat una assistència. Les quatre boles aturades, un penal i una falta directa per cada costat, han acabat en gol.

Rodrigues, de fet, ha avançat el Barça engaltant com sempre oportunista el rebuig de Ballart a una rematada d’Hélder Nunes (1-0 en el 6’). El mateix Hélder, de penal comès per Aragonès –blava–, ha establert el 2-0 (16’). El Reus ha reaccionat de penal transformat per Aragonès després d’una acció de Marc Julià, que ha entrat fins a la cuina, però, tot seguit, Alabart s’ha inventat una gran passada al segon pal que João, esplèndid, ha engaltat de nou a dins la xarxa (3-1). En el segon temps, el 4-1 celebrat per Hélder Nunes amb un cacau exterior ha desballestat el Reus, que ha perdut moltes boles a mitja pista. Panadero, Rodrigues, Marc Grau i Bargalló, de falta directa, han fet la resta de gols, i Marc Julià, de falta directa, i el jove debutant Guillem Jansà, arribar i moldre, han marcat pel Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)