OK Lliga

El Garatge Plana Girona s’estrena

Hoquei sobre patins. Un gol de Litus Sánchez a 2:15 del final del partit desfà l’empat amb el Vilafranca, el cuer de l’OK Lliga

Vilafranca 2 Girona 3

VILAFRANCA CAPITAL DEL VI:Romagosa, Joan Vázquez, Ribas, Necchi i Palau -equip inicial-; Del Río, Martí i Villares.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Marc Vázquez, Ramon i Aguirre -equip inicial-; Litus, Cantero i Nadal.GOLS:0-1 (5’) Marc Vázquez. 1-1 (19’) Necchi. 1-2 (32’) Cantero. 2-2 (44’) Necchi, de penal. 2-3 (48’) Litus.ÀRBITRES:D. Cantos i J. Iglesias. Blaves a Villares i Grau.FALTES:12 del Vilaf. i 7 del Girona.

El Garatge Plana Girona va celebrar per fi el primer triomf de la temporada amb una victòria de gran valor a la pista del Vilafranca (2-3), el cuer que encara no ha sumat cap punt en vuit jornades i un rival per tant directe en la lluita per la permanència, gràcies als gols de Marc Váquez, Cantero i Litus Sánchez. Una directa comesa sobre Marc Vázquez a 2:20 del final va desfer l’empat. Litus Sánchez va llançar la directa a un sol toc, el porter local Romagosa la va aturar, però ell mateix va anar a buscar el rebot amb molta rapidesa i la va clavar amb mestria. El Vilafranca va disposar d’un penal, però Necchi no el va marcar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)