OK Lliga

El Girona busca la seva primera victòria a casa

Hoquei sobre patins. El conjunt gironí rep el Lleida (16.05 h), un rival força directe en l’OK Lliga i que només té dos punts més

El Garatge Plana Girona buscarà la seva primera victòria a casa contra el Finques Prats Lleida (16.05 h), un rival força directe en la zona baixa de la classificació de l’OK Lliga. El conjunt gironí va sumar la seva primera victòria a la lliga en la darrera jornada i ho va fer a la pista del Digittecnic Vilafranca Capital del Vi (2-3). Ara intentarà continuar sumant i emportar-se el primer triomf al pavelló de Palau II davant la seva afició.

Després de les primeres vuit jornades de l’OK Lliga el Girona suma 5 punts i ocupa la dotzena posició, mentre que els lleidatans són desens amb 7 punts. En els quatre partits que ha jugat a casa els gironins han empatat contra el potent Parlem Calafell (2-2), i han perdut contra el Noia Freixenet per la mínima (1-2), contra el Barça, el líder, (0-4) i contra el Recam Laser Caldes (2-4). El lleidatans també han jugat quatre partits a fora, amb un balanç de tres derrotes i una victòria. També van guanyar a la pista del conjunt vilafranquí (1-5), que és el cuer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)