Més hoquei

Calafell presenta el IV Nadal sobre rodes del dia de Sant Esteve

A falta de només quatre dies per la celebració del IV Nadal Sobre Rodes, en què es podran veure les millors jugadores d’hoquei patins del món el dia de Sant Esteve al pavelló Joan Ortoll (19.30 h) en el partit entre Catalunya i una selecció All Stars, a mes d’un torneig d’escoles que començarà a les 18 h, representants de les entitats organitzadores han celebrat aquest matí una roda de premsa de presentació a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calafell.

L’alcalde de la ciutat, Ramon Ferré, ha donat la benvinguda als membres de la Federació Catalana de Patinatge, de la Fundació Amics Joan Petit i del CP Calafell, destacant que “és un acte molt important per a la ciutat, a banda de la vessant social, que sigui un partit d’hoquei patins femení ens pot donar un impuls per aconseguir tenir algun equip femení aquí”.

Benedicte Piquer, delegat territorial de la FCP a Tarragona i les terres de l’Ebre, ha volgut remarcar que “Calafell està de moda en hoquei patins, s’hi han celebrat moltes competicions, començant pel Torneig Joan Petit, pel que el Nadal Sobre Rodes serà una doble satisfacció, per la ciutat, pel club, per nosaltres”.

Joan Torner, membre del Patronat de la Fundació Amics Joan Petit, s’ha mostrat orgullós “perquè tot i ser un any molt difícil, Calafell ja ha aportat més de 40.000 euros a la Fundació, que augmentaran després del Nadal Sobre Rodes”. També ha volgut transmetre “el nostre més sincer agraïment a la FCP per recuperar l’esdeveniment, després de dos anys aturat per la pandèmia”.

El seleccionador català, Jordi Camps, ha explicat que “volíem ensenyar un espectacle diferent, un partit que no es vegi a l’OK Lliga, per això enfrontem les millors jugadores. L’espectacle esportiu estarà garantit, i afegint-hi el rerefons social, és una cosa on ens sentim molt orgullosos de participar”. Camps ha volgut anar més enllà i ha animat “a tothom a venir al Joan Ortoll, gaudir i col·laborar per una bona finalitat”.

Ha tancat la roda de parlaments Xavier Camell, coordinador del CP Calafell, assegurant que “el club sempre té les portes obertes a la FCP i a l’Ajuntament per organitzar grans esdeveniments. En aquest cas també les famílies faran un gran sacrifici participant al torneig d’escoles, però ho fem contents perquè servirà per ajudar a la Fundació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)