Lliga Europea

El Barça, cap de sèrie en el sorteig de la lliga europea

Hoquei patins. El Porto, l’Sporting i l’Oliveirense són els altres tres

El Barça (3), l’Sporting (1) el Porto (2) i l’Oliveirense (4) són els integrants del primer bombo i els caps de sèrie del sorteig que es farà a Porto el dia 29 i que determinara els quatre grups de quatre de la lliga europea masculina, que començarà el 26 de gener. Els dos primers de cada grup accediran a la final a vuit (5-7 de maig). El Barça, amb 22, és l’equip amb més títols. El segon grup del sorteig el formen el Reus Virginias, el Benfica, el Sarzana i el Lodi. Els equips del tercer són el Liceo, el Barcelos, el Trissino i el Forte dei Marmi, mentre que en el quart hi ha dos catalans, el Parlem Calafell i el Noia Freixenet, i el completen el Valongo i Saint Ômer. Els grups estaran formats per un integrant de cada un dels bombos.

També se sortejaran els vuitens de final de l’Europe Cup, amb cinc equips de l’OK Lliga: el Finques Prats Lleida, el Recam Làser Caldes, l’Igualada Rigat, el Voltregà Stern-Motor i l’Alcoi. La resta de conjunts són el Grosseto, el Follonica, el Valdagno i el Bassano (Itàlia); el Coutras, la Roche-sur-Yon i el Lió (França), el Braga portuguès, el Diessbach suís, i el Remscheid i el Herringen alemanys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)