Més hoquei

Catalunya venç per 8-3 la selecció ‘All Stars’ en el IV Nadal sobre rodes

La selecció catalana femenina d’hoquei sobre patins ha derrotat avui per 8-3 a una selecció de figures mundial formada per jugadores de l’OK Lliga i de la lliga portuguesa en el IV Nadal sobre rodes que s’ha jugat al pavelló Joan Ortoll de Calafell. Una festa de l’esport femení que també ha tingut una vessant solidària per contribuir amb la Fundació Amics Joan Petit. L’equip català ja havia guanyat la GoldenCat però ara ha tingut la incorporació de les jugadores del Generali Palau que en aquella ocasió disputaven el mundial a l’Argentina. L’equip All Stars ha tingut la baixa a darrera hora de la jugadora del Fraga Adriana Gutiérrez. El partit ha estat molt obert tàcticament, amb molt de ritme i amb accions espectaculars.

Herrera, a passada de la portuguesa Marlene Sousa (Benfica), ha avançat l’All Star en un contraatac i la killer Florenza ha empat sis segons més tard en el minut 5, en el marc d’un inici de ritme frenètic, desordre i més esperit defensiu del que es podia intuir que, lògicament, s’ha anat diluint. Florenza, letal, ha fet el 2-1. Les cireres de la selecció d’estrelles les ha remenat Sousa, que ha donat mostres de la seva gran qualitat. També s’ha lluït Gemma Solé, que ha fet el 3-1 (17’) en una acció personal. Porta ha clavat el 4-1 a boca de canó (18’).

Sousa, campiona de faltes directes

A la mitja part s’ha fet un concurs de faltes directes que ha guanyat Marlene Sousa, amb Laura Vicente com a millor portera.

Carrera ha reduït diferències tot just servir de centre (4-2), però Ambrós ha replicat de seguida combinant amb Florenza (5-2). Arxé ha desviat amb tota la intenció del mon el cacau de Carrera (5-3). I Xicota, entrant fins a la cuina, ha fet el 6-3 en uns primers minuts d’alt voltatge. Solé, com un llamp, ha marxat sola i ha aixecat i picat el 7-3. Xicota ha establert el 8-3 entrant pel mig del quadre rendibilitzant una passada de Florenza.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)