OK Lliga

Borja dona tres punts clau al Girona

Hoquei patins. Marca de falta directa contra el Sant Cugat a 2:46 per al final

Sant Cugat 1 Girona 2

SOLIDEO SANT CUGAT:Bonneau; Farnés, Domènech, Gilabert, Serrallonga; Villarés, Galbas, Moya, Vicen i Rodríguez.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola; Grau, Vázquez, Ramon, Aguirre; Sánchez, Ariza, Cantero, Nadal i Fernández,GOLS:1-0 (11’) Farnés. 1-1 (28’) Grau. 1-2 (47’) Ramon, de falta directaÀRBITRES:A. Barba i J. Anglès. Targeta blava a Farnés.FALTES:10 del Sant Cugat i 7 del Girona.

Un gol de falta directa de Borja Ramon a 2:46 per al final va donar la victòria al Garatge Plana Girona en un partit clau a la pista del Sant Cugat. Amb aquest triomf, el conjunt de Ramon Benito tanca la primera volta davant dels santcugatencs i s’acosta a la zona de salvació. En la primera meitat, Farnés (11’) va sorprendre Llaverola amb un xut ras i ajustat al pal, però en la segona el conjunt gironí va reaccionar amb un contraatac rubricat per Grau (28’) i la falta directa de Ramon.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)