Lliga Europea

El Generali Palau inicia el camí

Hoquei sobre patins. El campió de les dues darreres edicions de la lliga europea femenina debuta avui a la pista de l’Académico da Feira (16 h) i el Manlleu rep el Noisy-le-Grand (17 h)

El Generali Palau inicia avui a la pista de l’Académico da Feira portuguès (16 h), el pavelló Fernando Quintino, en la segona jornada del grup A, la defensa del títol de la lliga europea, competició que ha dominat els dos últims anys. El conjunt català, líder de invicte de l’OK Lliga femenina, va descansar en la primera jornada, mentre que les portugueses van perdre per 5-2 a la pista del Vilasana, que avui descansa, en un partit en què la internacional portuguesa Joana Teixeira va fer els dos gols. En el partit de copa que va guanyar aquesta setmana contra el Gulpilhares per 5-1, Teixeira en va marcar 4. Els dos primers dels quatre grups de tres equips accediren a la segona fase. L’altre equip català que avui es calça els patins és el Martinelia Manlleu, que rep el Noisy-le-Grand francès en el grup B. Les osonenques van guanyar a la pista del Liceo per 1-3 en el seu debut. L’altre conjunt català, el Cerdanyola Feníe Energía, descansa en el grup B després d’haver començat fort contra el Nantes (10-0). Les franceses reben avui el Benfica (18 h). En el grup C, el Valdagno rep el Coutras (20 h). El Telecable, que va començar amb triomf, descansa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)