OK Lliga

El Girona perd a casa contra el campió

Hoquei patins. El Liceo marca dos gols en 10 segons en l’inici de la segona meitat

Gar. Plana Girona 0 Deportivo Liceo 4

GARTAGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –cinc inicial–; Sánchez, Ariza, Cantero, Nadal i Fernández.DEPORTIVO LICEO:Serra, Di Benedetto, Carballeira, Torres i Rodríguez –cinc inicial–; Ricart, Manrubia, Ciocale, Canal i Bridge.GOLS:0-1 (2’) Rodríguez. 0-2 (30’) Rodríguez. 0-3 (31’) Rodríguez (f.d.). 0-4 (49’) Torres.ÀRBITRES:S. Mayor i J. Iglesias. Van mostrar targeta blava a Aguirre (2), Torres i Canal.FALTES:6 del Girona i 7 del Liceo.

El Garatge Plana Girona va perdre a casa contra el Liceo, el campió, per un clar 0-4 en l’OK Lliga. Els gallecs van marcar molt aviat i els gironins van disposar d’una falta directa poc després que van desaprofitar. El Girona va tenir ocasions al final de la primera meitat i en l’inici de la segona. En el minut 5 de la represa Àlex Rodríguez va marcar dos gols en un marge de deu segons i va deixar sentenciat el partit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)