Europe Cup

Victòries del Caldes, el Voltregà, i golejada de l’Igualada en l’Europe Cup

El Lleida és l’únic conjunt català que perd en l’anada dels vuitens de final

El Recam Làser Caldes, el Voltregà Stern Motor i l’Igualada Rigat, aquest per golejada, han guanyat els partits d’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup. L’únic conjunt català que ha estat derrotat a casa ha sigut el Finques Prats Lleida.

El Caldes ha patit per superar per 5-4 el conjunt francès de La Vendéenne, que durant molts minuts ha anat per davant en el marcador. A tres minuts i mig del final els vallesans perdien per 3-4 i dos gols de Marc González han donat la volta al partit. Dídac Llobet també ha marcat dos gols. El Voltregà ha sentenciat el partit contra el Diessbach suïs en la segona meitat (6-3). La primera part ha sigut molt anivellada i hi havia un empat a dos gols en el descans. Aleix Molas ha marcat tres gols i Jordi Burgaya dos.

L’Igualada ha aconseguit la golejada del dia al guanyar per 13-1 el Lió francès. Al descans ja dominava per 8-0. Gerard Riba ha fet tres gols, i n’han marcat dos Nil Cervera, Oriol Llenas, Bernat Lleste i Aleix Marimon. El Lleida ha perdut a casa per 4-5 contra el Valdagno italià. La primera meitat ha estat ajustada (2-2 al descans), però en la segona els italians s’ha avançat amb un 2-5. En els darrers dos minuts els lleidatans han marcat dos gols i han ajustat el resultats. Jepi Selva ha marcat dos gols. Els quatre equips catalans jugaran els partits de tornada dels vuitens fora de casa el dissabte 11 de febrer.