OK Lliga

El Reus empata a la pista del Caldes i l’Igualada remunta enfront el Vilafranca

El Calafell venç el Lleida i el Voltregà perd a Alcoi

El Reus Deportiu Virginias ha empatat a la pista del Recam Làser Caldes (4-4) a falta de només dos minuts pel final en un partit amb alternatives i molt anivellat. Xavi Gurri i Marc González han fet dos gols cada un pels locals, i Joan Salvat i Marc Julià n’han fet dos pels visitants. L’Igualada Rigat ha remuntat un 1-5 en contra a casa contra el Digittecnic Vilafranca Capital del Vi i s’ha imposat per 7-5. Els vilafranquins, que encara no han guanyat cap partit, estaven per davant (4-5) a set minuts del final. Oriol Llenas i Mats Zilken ha fet dos gols cada un pels igualadins i Joan Vázquez dos pels vilafranquins.

El Parlem Calafell s’ha imposat en la segona meitat per 5-1 al Finques Prats Lleida després del 0-1 del descans. Jordi Ferrer i Martí Casas han marcat dos gols cada un. El Voltregà Stern Motor ha perdut clarament per 6-1 a la pista de l’Alcoi. Els de Sant Hipòlit han tingut la baixa de Pol Molas que es retirarà de l’hoquei per prescripció mèdica. Biel Pujadas ha fet tres dels gols dels alcoians.

El Barça, el líder invicte, ha golejat el Garatge Plana Girona per 6-0, amb dos gols de Bargalló. Alabart ha estat baixa en les files locals per una lesió muscular a l’espatlla esquerra. El partit ha començat molt malament per als visitants ja que els blaugrana han fet l’1-0 als 51 segons. Tot i amb això, el Girona ha aguantat prou bé el primer temps i no va encaixar cap gol més fins al minut 33. El Noia Freixenet ha guanyat per 2-1 el Solideo Sant Cugat i enllaça tres partits de lliga sense perdre. Els tres gol del partit s’han marcat en els primers sis minuts. L’Arenys de Munt Solartradex ha perdut per 4-2 a la pista del Liceo. Ha encaixat tres gols en els primers dotze minuts. Lluc Vila ha fer els dos gols arenyencs.