OK Lliga

El Girona, amb els mateixos punts de la zona de permanència

Hoquei sobre patins. El tècnic, Ramon Benito, explica que l’equip té moral i ganes de lluitar en les set jornades que falten per acabar la fase regular de l’OK Lliga

El Garatge Plana Girona s’ha situat amb els mateixos punts de la zona de permanència de l’OK Lliga després de la seva important victòria en l’última jornada per 1-0 contra l’Igualada. El conjunt gironí està lluitant per evitar el descens i pràcticament sempre ha estat en la zona perillosa. A set jornades del final de la fase regular el Girona ha fet un pas més i està empatat a 16 punts amb el Voltregà, el primer equip que està en la zona segura de permanència de la classificació.

L’entrenador del conjunt gironí, Ramon Benito, reconeix que els resultats de la 19a jornada els han afavorit amb les derrotes del Voltregà i dels dos equips que el segueixen, el Sant Cugat i l’Arenys de Munt. “Encadenem una sèrie de victòries que ens està donant molt d’aire, que ens ha permès deixar enrere el descens directe a 7 punts, que es important, i atrapar el Voltregà”, afirma Ramon Benito. L’entrenador del Girona diu que és una oportunitat per sortir dels dos llocs del play-out, on són ara i d’on sortirà el tercer equip que baixarà de categoria. Els gironins ja van disputar aquesta eliminatòria per mantenir-se o baixar la temporada passada.

El rival a batre és el Voltregà, contra el qual els gironins han de jugar en la segona volta (29 de març), i amb el qual van empatar (4-4) en la primera. Ramon Benito comenta que encara queda molta lliga, però també afirma: “Aquest partit segurament serà una grandíssima final perquè no seran tres punts sinó que a més hi haurà el goal-average”. Pel tècnic del conjunt gironí l’important de veritat és el pròxim partit, dissabte a la pista del Caldes, i, malgrat tenir la baixa per sanció de Moi Aguirre, diu: “Intentarem competir i obtenir alguna cosa positiva. Nosaltres ens marquem fites partit a partit.”

De peus a terra

Ramon Benito manifesta que la victòria contra l’Igualada i situar-se a zero punts de la permanència ha estat molt bo per a la moral de l’equip, i explica: “Ara em toca a mi, com a entrenador, fer que tothom toqui de peus a terra. Som un equip que hem de tenir molt clar el que anem a fer. La majoria dels partits guanyats són amb resultats curts, i sempre són difícils de guanyar. Sabem que ens esta costant molt fer gol, però també és veritat que som un equip difícil de guanyar.” De les quatre victòries que han aconseguit els gironins tres han estat per només un gol, i una, per dos gols, i també han sumat quatre empats, tres dels quals a dos gols. En les set jornades que falten els gironins tenen quatre partits a casa i tres a fora, i Ramon Benito considera que el pavelló de Palau II ha de ser una peça clau per sumar punts: “Tant de bo aconseguim passar el Voltregà al final de la lliga.”

EL PROTAGONISTA

Hem atrapat el Voltregà en la lluita per sortir de les posicions de ‘play-out’, que per a nosaltres seria tot un èxit
És important, sobretot per la moral de l’equip, que així veu reflectida la feina i el treball que es fa
Crec que l’equip és un 10 per actitud, responsabilitat i ganes. Sí que ens faltava aquest punt de sort en moments determinats
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)