Copa

El Reus aigualeix la festa

Hoquei sobre patins. Copa. L’equip del Baix Camp elimina l’amfitrió amb un gol de Rojas a 2:42 del final i se cita amb el Barça en la semifinal

Reus 2 Calafell 1

REUS VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Julià, Rojas i Compagno -equip inicial-; Gelmà, Salvat i Giménez.PARLEM CALAFELL:Camps, Xaus, Escala, Casas i Miras -equip inicial-; Ferrer, Curro i Mendes.GOLS:0-1 (25’) Casas, de falta directa. 1-1 (30’) Gelmà. 2-1 (47’) Rojas.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blava a Giménez.FALTES:17 del Reus i 17 del Calafell.

El Reus Virginias va eliminar el Parlem Calafell davant de 1.000 espectadors en un partit de rivalitat resolt pel xilè Rojas a 2:42 del final (2-1) i es planta a les semifinals de la copa eliminant l’amfitrió. El seu rival serà avui el Barça, que en el primer partit de quarts de final es va desfer de l’Igualada Rigat per 5-2 i va iniciar amb solvència la defensa del títol.

El Reus va començar millor i va generar més perill en els primers compassos. Aragonès, el jugador més inspirat, va servir una gran assistència a Salvat al segon pal i el reusenc va fer embogir la seva parròquia. Els àrbitres, però, van anul·lar el gol en considerar que havia empès la bola amb el patí. El Calafell va mirar de fer mal amb un Martí Casas perillós dins del quadre, però la seva millor oportunitat va ser un penal favorable (12’), que Ballart va aturar a l’especialista Miras. El Reus va acabar la primera part amb 9 faltes i el Calafell n’acumulava 8.

El conjunt del Baix Camp va fer de seguida la desena i Martí Casas, executant la directa amb un doble ganxo, va clavar el 0-1. Èxtasi al Joan Ortoll. Gelmà, en una triangulació perfecta i assistit per Julià, va fer el gol de l’empat (1-1 en el 30’). El Reus va desaprofitar la directa provocada per la desena falta del Calafell. Camps va endevinar la intenció a Julià (30’). L’equip de Jordi Garcia va tornar a avisar en una triangulació en el joc interior coronada per Compagno.

El Reus, però, va fer la quinzena falta quan Giménez mirava d’impedir l’entrada clàssica de Miras per la dreta de l’atac. Ballart va guanyar la partida a Casas. Només 49 segons més tard, repetició de la jugada. Falta de Giménez a Miras, i blava. Ballart va aturar la directa llançada en aquest cas per Xaus. El xou dels porters va prosseguir quan Camps va treure la directa a Rojas en la 15a dels del Baix Penedès a 9:10 del final. El xilè Rojas, rematant decidit al primer toc un rebuig de Camps a un tret de Julià, va sentenciar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)