Copa

El Barça venç el Reus Virginias amb un gol de Bargalló i jugarà la final contra el Liceo (1-0)

El Barça ha superat el Reus Virginas per 1-0 en la segona semifinal i jugarà demà (12.30 h) la final de la copa contra el Deportivo Liceo, que ha eliminat amb penes i treballs el Voltregà Stern Motor (2-1). Serà la novena final consecutiva del Barça, que ha guanyat cinc dels sis últims títols i és el vigent campió. Tant Sergi Fernández com, sobretot, el porter del Reus Càndid Ballart, han tingut una gran actuació i han minimitzat la pólvora que hi havia al Joan Ortoll, altre cop ple a vessar, una constant en aquesta edició.

Una bola penjada amb tota la intenció del mon d’Hélder Nunes ha estat desviada també expressament per Pau Bargalló (1-0 en el minut 2). Ballart ha tingut d’entrada més feina per frenar l’equip titular del Barça i el Reus ha avisat amb un tret fluix al primer pal de Compagno. El conjunt de Jordi Garcia, de fet, ha arribat amb més perill amb la segona unitat quan d’entrada li havia costat moltíssim. Marc Julià, amb un gest tècnic exquisit, ha estat a punt d’empatar (18’) en una falta directa provocada per una blava a Hélder Nunes. Bargalló, aixecant i picant davant de Ballart, també ha tingut el segon gol en l’estic (21’). I Panadero, al primer toc, ha obligat a Ballart a un sobreesforç en amb el partit trencat (22’). Garcia ha demanat temps per reestructurar-lo. Marc Julià i Salvat han pres mal. El primer ha tornat a jugar. Amb l’equip titular el Barça ha tornat a fer perill a còpia de velocitat i obligat a Ballart a lluir-se. Giménez ha enviat la bola al pal (35’) en una fase en què els roig-i-negres s’han espolsat la pressió i han protagonitzat diverses arribades. Tots dos equips han arribat als darrers cinc minuts amb vuit faltes.A 3:36, Aragonès ha travat Marc Grau i ha vist la blava. Pau Bargalló ha aixecat i picat i Ballart, sublim tot el partit, ha donat vida al seu equip. El Barça tenia 9 faltes. El Reus ha passat el tràngol dels dos minuts d’inferioritat i ha acabat atacant sense porter els darrers trenta segons, però no ha pogut empatar.