Copa

El Barça guanya el títol de copa (2-4) contra un Liceo que ha lluitat fins al final

Els blaugrana sumen la 25a en el seu palmarès

El Barça ha guanyat el títol de copa, el 25è del seu palmarès, en derrotar per 2-4 el Deportivo Liceo en una final molt intensa i que ha dominat des de l’inici, malgrat la resistència dels gallecs. Els blaugrana han revalidat el títol de l’any passat en un partit en què el Liceo no ha transformat les ocasions que ha tingut fins els darrers minuts i els blaugrana sí que ho han fet des dels primers minuts.

Els dos equips han iniciat la final buscant la porteria contrària i tenint ocasions de gol, i el Barça ha estat més efectiu ja que João Rodrigues ha marcat el 0-1 en el minut 3. Els gallecs han disposat d’un penal que ha aturat Sergi Fernández i en el minut 11 Sergi Panadero ha fet el 0-2. Les ocasions per un i altre equip han continuat fins al descans i cada un ha enviat una bola al pal.

En l’inici de la segona meitat Pau Bargalló ha anotat el 0-3 i ha encarrilat la victòria. João Rodrigues ha desaprofitat una falta directa, però uns minuts desprès ell mateix ha anotat el 0-4. La lluita del Liceo i la recerca del gol ha donat el seu fruit a vuit minuts del final amb l’1-4 d’Àlex Rodríguez. El mateix jugador ha disposat d’una falta directe a tres minuts del final i ha marcat el 2-4. Mig minut després Pau Bargalló ha tingut una falta directe i l’ha enviat fora. El Liceo ha continuat buscant el gol, ha disposat d’alguna ocasió, però Àlex Rodríguez ha vist la targeta blava a mig minut del final. Ignacio Alabart no ha aprofitat la falta directa i ja no hi ha hagut temps per més. El Barça s’ha emportat la victòria i el títol.