Copa

Final intensa i 25è títol

Hoquei sobre patins. Copa. El Barça està més encertat de cara a gol, domina un Liceo molt lluitador i revalida el títol. Sergi Fernández és el MVP i João Rodrigues fa dos gols

Deportivo Liceo 2 Barça 4

DEPORTIVO LICEO:Serra, Bruno di Benedetto, Carballeira, Torres i Àlex Rodríguez –cinc inicial–; Manrubia, Ciocale, Canal, Ricart i Bridge.BARÇA:Sergi Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Nunes i João Rodrigues –cinc inicial–; Panadero, Marc Grau, Llorca, Joan Pascual i Carles Grau.GOLS:0-1 (3’) João Rodrigues. 0-1 (11’) Panadero. 0-3 (32’) Pau Bargalló. 0-4 (41’) João Rodrigues. 1-4 (42’) Àlex Rodríguez. 2-4 (47’) Àlex Rodríguez, de falta directa.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Targeta blava aÀlex Rodríguez, del Liceo.FALTES:15 del Liceo i 11 del Barça.

El 25è títol de copa del Barça va arribar en una final molt intensa i per moments espectacular en què els blaugrana van superar per 2-4 un Deportivo Liceo molt lluitador i que no es va rendir en cap moment, tot i anar clarament per darrere en el marcador.

Els blaugrana van revalidar el títol en una final en què van estar molt més encertats de cara a porteria que el conjunt gallec. El Liceo va disposar d’ocasions, però no les va transformar en gol fins als darrers minuts, quan ja perdien per 0-4. A banda de la bona defensa blaugrana i l’encert en atac, el gran culpable va ser el porter Sergi Fernández, que va fer grans aturades i a qui van donar el trofeu MVP al final del partit.

Els dos equips van iniciar la final buscant la porteria contrària i creant ocasions de gol. El Barça va ser més efectiu i João Rodrigues va marcar el 0-1 en el minut 3 amb un xut llunyà. Els gallecs van disposar d’un penal cinc minuts després, però Sergi Fernández el va aturar i, en el minut 11, Sergi Panadero va fer el 0-2 en una mitja volta dins l’àrea. Les ocasions per a un i altre equip van continuar fins al descans i cada un va enviar una bola al pal.

En l’inici de la segona meitat, Pau Bargalló va anotar el 0-3, després d’un parell d’ocasions dels gallecs, i va encarrilar la victòria. João Rodrigues va desaprofitar una falta directa per les deu faltes del Liceo, però, uns minuts després, ell mateix va anotar el 0-4. La lluita dels gallecs a la recerca del gol va donar el seu fruit a vuit minuts del final amb l’1-4 d’Àlex Rodríguez. El mateix jugador va disposar d’una falta directa a tres minuts del final per a les deu faltes dels blaugrana i va marcar el 2-4. Mig minut després, Pau Bargalló va disposar d’una nova falta directa i la va enviar fora. El Liceo va continuar buscant el gol i va tenir ocasions. Àlex Rodríguez va veure la targeta blava a mig minut del final, però Ignacio Alabart va desaprofitar la falta directa. No hi va haver temps per a més i el Barça es va emportar el títol de copa, el segon de la temporada

La minicopa, del Barça

El Barça també va guanyar la minicopa que disputen els equips juvenils dels participants de la copa amb els mateixos enfrontaments a quarts.

En la final, va derrotar per un ajustat 3-4 el Noia amb un gol de Miquel Escala de falta directa a 57 segons del final. Pel Barça, van marcar Miquel Escala (2), Quim Gabarró (1) i Carles Casas (1), i pel Noia, Pau Andreu (2) i Max Moreno.

Hem fet una grandíssima final, defensant bé i sortint al contraatac. Aquests jugadors ho han tornat a fer, i són increïbles
Crec que hem après algunes coses de la semifinal i hem estat més efectius de cara a porteria