Europe Cup

Quatre catalans en quarts

Hoquei sobre patins. Europe Cup. El Voltregà rep el Follonica, el Caldes el Coutras i l’Igualada el Braga i el Lleida juga a Bassano

Quatre equips catalans afronten avui els encreuaments de quarts de final de l’Europe Cup, competició que el curs passat es va endur el Parlem Calafell, que ara juga la lliga europea. Avui es disputen els partits d’anada i els de tornada es jugaran el dia 25. El Voltregà Stern-Motor, enfortit per la seva gran copa, rep el Follonica (20 h), tercer a la lliga italiana i que compta amb el català Dídac Llobet. El Recam Làser Caldes juga a casa contra el Coutras francès, que té a les seves files els catalans Toni Seró i Marc Povedano (20 h). I l’Igualada Rigat, que també va sortir reforçat de la copa, juga a Les Comes contra el Braga, novè de la lliga portuguesa (20.30 h). Finalment, el Finques Prats Lleida afronta un desplaçament entremaliat a la pista del Bassano, setè a Itàlia i que té allistat el cerdanyolenc Marc Coy (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)