Europe Cup

L’Igualada i el Voltregà guanyen

Hoquei sobre patins. El Caldes empata a casa i el Lleida perd a fora en l’anada dels quarts de l’Europe Cup

El Voltregà Stern Motor i l’Igualada Rigat van guanyar el partit d’anada dels quarts de final de l’Europe Cup. Els osonencs es van imposar per 5-2 al Follonica italià, el tercer de la lliga italiana, després de fer un gran partit. Els igualadins van superar per 4-2 el Braga de Portugal en una bona segona meitat. El Recam Làser Caldes només va empatar a casa (3-3) contra el Coutras francès després d’anar al davant gairebé tot el partit. El Finques Prats Lleida va perdre (2-1) a la pista del Bassano italià. Els partits de tornada es disputaran el dissabte 25.

El Voltregà va començar perdent, 0-1 en el descans, però en la segona meitat Gerard Teixidó va fer quatre gols en cinc minuts, un de penal i un de falta directa, i va situar el 4-1 en el marcador. Es va arribar als darrers cinc minuts amb un 5-2, amb un gol de Molas, i els àrbitres van assenyalar una falta directa i dos penals a favor dels italians, que no van transformar. Després d’una primera meitat anivellada amb gol de Cervera, l’Igualada va remuntar un 1-2 a l’inici de la segona meitat amb tres gols en vuit minuts. Riba, per dos cops, i Marimon van certificar la victòria.

El Caldes es va avançar amb un 2-0 en els primers deu minuts amb dos gols de Giménez, però el Coutras va empatar a 18 segons del descans. En la segona meitat Blanqué va marcar de falta directa i a 1:45 el conjunt francès va empatar. El Lleida es va avançar amb un gol de penal de Vives, però el Bassano va capgirar el marcador (2-1). A quatre segons del final Vives va enviar al pal una falta directa.

A l’OK Lliga

El Girona i el Vilafranca van empatar (3-3) en un partit molt disputat de la zona baixa de la taula, amb alternances en el marcador. Per la seva banda, el Liceo va derrotar per 4-2 l’Alcoi.