Europe Cup

El Lleida i el Voltregà es classifiquen per la final a quatre de l’Europe Cup

L’Igualada i el Caldes queden eliminats en els quarts de final

El Finques Prats Lleida i el Voltregà Stern Motor s’han classificat per la final a quatre de l’Europe Cup. Els lleidatans han remuntat amb golejada a la pròrroga i els osonencs han perdut i han passat per la mínima. L’Igualada Rigat i el Recam Làser Caldes han estat eliminats al perdre els seus partits, els igualadins en la pròrroga.

El Lleida s’ha classificat en la pròrroga al superar per 8-2 el Bassano italià, que havia guanyat per 2-1 en l’anada. El temps reglamentari ha estat molt anivellat i s’ha arribat al final del partit amb un 3-2. En el temps suplementari els lleidatans han estat molt encertats, han marcat cinc gols i s’han classificat brillament. Vives ha marcat tres gols, Paiva i Folguera dos, i Badia el darrer.

El Voltregà s’ha classificat tot i perdre per 5-3 a la pista del Follonica italià. Els osonencs portaven un 5-2 de l’anada i han hagut de patir fins el final. Molas i amb dos gols i Serra han anotat els gols del conjunt osonenc.

L’Igualada ha estat eliminat en la pròrroga al perdre per 6-3 a la pista del Braga italià, després de finalitzar el temps reglamentari amb un 5-3 que ha anivellat el 4-2 que portaven els igualadins del partit d’anada. Els gols de l’Igualada els han marcat Marimón (2) i Riba.

El Caldes també ha quedat fora de la final a quatre al ser derrotat per 5-3 a la pista del Coutras francès. Havia empatat en l’anada (3-3) i necessitava guanyar. El Caldes ha tingut un 1-2 al seu favor en l’inici de la segona meitat, però el conjunt francès ha remuntat. González, amb dos gols i Presas han marcat pel Caldes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)