OK Lliga

El Generali Palau, el líder, encaixa la primera derrota (4-2) a la pista del Telecable, el tercer

El Vila-sana i el Martinelia Manlleu golegen en els seus partits

El Generali Palau, el líder de l’OK Lliga femenina, ha perdut el seu primer partit de la competició a la pista del Telecable Gijón, el tercer, per 4-2. El partit ha estat molt intens i al descans ja s’ha arribat amb aquest resultat. Sara Roces ha marcat tres gols per les asturianes. Les vallesanes mantenen quatre punts d’avantatge sobre el Vila-sana, el segon, que en aquesta jornada ha golejat per 7-1 el Solideo Sant Cugat, amb tres gols de Valentina Fernández i dos de Victoria Porta.

El Martinelia Manlleu, el quart, també ha guanyat clarament a la pista del Lleidanet Alpicat (3-7), que torna a ser el cuer. Laura Pastor ha marcat dos gols per les locals i Anna Bullo, dos per les visitants. El Voltregà Stern Motor ha superat clarament (6-0) el Cerdanyola Feníe Energía en una bona segona meitat. Alexia Bosch ha marcat dos gols. L’Igualada Femení Grupo Guzman ha derrotat per 3-1 el Lidergrip Mataró amb dos gols de Helena de Sivatte, mentre que l’Orkla Bigues i Riells ha perdut per un ajustat 2-1 a la pista de Las Rozas. El Liceo s’ha imposat a la pista de l’Esneca Fraga per 0-2.