Lliga Europea

El Barça jugarà la semifinal de la lliga europea contra el Porto

Els blaugrana guanyen per 5-3 el Barcelos a la pròrroga amb una gran actuació de Rodrigues

El Barça ha guanyat per 5-3 el Barcelos en la pròrroga i jugarà la semifinal de la lliga europea contra el Porto. Els blaugrana han anat per davant en el marcador , però els portuguesos han anat empatant i han forçat el temps suplementari a tres minuts del final. João Rodrigues, que ha fet tres gols, ha sentenciat en la pròrroga. El Porto ha guanyar per 2-4 el Benfica en el primer quart de final.

Els blaugrana ha dominat una mica més i han tingut les ocasions més clares en la primera meitat, però s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. En els primers minuts els homes d’Edu Castro han disposat de tres bones accions d’atac que el porter del conjunt portuguès les ha aturat. La més clara ha sigut un penal a quatre minuts del descans que ha tirat João Rodrigues, però el porter Conti Acevedo ha aturat el llançament i la segona rematada.

El Barça ha inaugurat el marcador als cinc minuts de la represa amb un contraatac que ha culminat Pau Bargalló, però només sis segons després Alvaro Morais ha empatat en una jugada ràpida. Els blaugrana han continuat insistint en atac i João Rodrigues ha aprofitat un refús per marcar el 2-1 quatre minuts després. Els blaugrana han incrementat la intensitat defensiva, però a tres minuts del final Miguel Vieira ha xutat des del cercle central i ha empatat. Amb el 2-2 s’ha arribat a la pròrroga.

En el primer minut de la segona meitat del temps suplementari João Rodrigues ha fet el 3-2, però un minut després ha tornat empatar Danilo Rampulla. João Rodrigues ha demostrat una vegada més el seu poder golejador i ha marcat el 4-3. El Barcelos ha atacat de cinc sense porter i Nunes ha sentenciat amb el 5-3.