OK Lliga

El Barça torna a vèncer l’Alcoi i jugarà les semifinals contra el Noia Freixenet (3-4)

El Barça ha enllestit avui la feina a la pista de l’Alcoi per 3-4 en el segon partit de la sèrie de quarts de final de l’OK Lliga i jugarà les semifinals contra el Noia Freixenet –dissabte 26 a les 20.15 h, al Palau, el primer partit–, que dissabte va eliminar el Reus Virginias, el vigent subcampió, per 2-0. L’altra semifinal la jugaran el Deportivo Liceo, que va eliminar l’Igualada Rigat, i el Parlem Calafell, que confirma la seva excepcional temporada i va superar el Finques Prats Lleida. Els quatre duels de quarts s’han resolt per 2-0.

El Barça estava avisat i com sempre que visita la pista alcoiana s’ha hagut d’arromangar. No en va, en la fase regular de la lliga havia empatat (3-3) i va sortit conscient que l’11-1 del primer partit no li garantia res. Pau Bargalló ha avançat els blaugrana de falta directa per una blava a Biel Pujadas (0-1 en el 6’), però Gonzalo ha empatat (1-1 en el 12’). De nou Bargalló (19’) ha permès els blaugrana arribar al descans amb avantatge (1-2). El Barça ha penalitzat la desena falta de l’Alcoi amb un gol de falta directa de João Rodrigues (1-3 en el 37’) . Alabart ha enviat al travesser una directa i, en l’acció posterior, Gonzalo ha desviat una bola penjada per Formatjé (2-3 en el 44’), afegint incertesa al partit. Una triangulació perfecta entre Bargalló, Panadero i Alabart ha acabat amb un gol molt protestat del gallec (2-4 en el 45’). L’Alcoi ha demanat falta a Baieli en l’acció precedent. El Barça estava amb nou faltes. La desena ha caigut a 47 segons del final. Formatjé ha marcat la directa amb un llançament directe (3-4). el conjunt de Lorenzo Pastor ha fer un últim atac de cinc i sense porter però no ha pogut forçar el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)