OK Lliga

El Barça i el Liceo situen el 2-0 en la semifinal del ‘play-off’ pel títol

Els blaugrana guanyen per 5-3 al Noia i els gallecs s’imposen per 4-1 al Calafell

El Barça i el Liceo han situat el 2-0 en l’eliminatòria de les semifinals del play-off pel títol de l’OK Lliga en imposar-se en el segon partit. Els blaugrana han derrotat per 5-3 el Noia Freixenet que ha lluitat fins al final per empatar, i ha encaixat el darrer gol a vuit segons de la fi a porteria buida. El Parlem Calafell ha tornat a perdre a la pista del Liceo, aquest cop per un més clar 4-1. Els tercers partits es disputaran el pròxim divendres 2 de juny (20.30 h) a les pistes del Calafell i del Noia, que hauran de guanyar per no quedar eliminats.

El Barça ha entrat en el partit molt centrat i aprofitant algunes errades del Noia s’ha avançat amb un 2-0 en el minut set amb gols de Rodrigues i Pau Bargalló. Els de Sant Sadurní han reaccionat després d’un temps mort del seu tècnic, han millorat en defensa, han aprofitat les ocasions en atac i Gil i Salvadó han empatat, i amb el 2-2 s’ha arribat al descans. En la segona meitat el partit s’ha mantingut anivellat. Nunes ha fet el 3-2 i Ballart ha tornat a empatar a falta de quinze minuts. Els dos equips han continuat buscant la victòria i Alabart, a nou minuts del final ha fet el 4-3. Els de Sant Sadurní han atacat de cinc sense porter en el darrer minut buscant l’empat i a vuit segons per acabar Pau Bargalló ha marcat el 5-3 definitiu a porteria buida.

El Calafell s’ha vist sorprès per un gol matiner del Liceo en el minut cinc i després el conjunt gallec ha disposat de bones ocasions, com una falta directa que ha enviat al pal. El 2-0 ha arribat en l’últim segon de la primera meitat. Els penedesencs han desaprofitat una falta directa en els primers minuts de la segona part i després han disposat de bones ocasions que ha aturat el porter del conjunt gallec. En un contraatac el Liceo ha fet el 3-0 i mig minut desprès Xaus ha reduït les diferències (3-1). El Calafell ha continuat lluitant, però Torres ha macat el 4-1 pels gallecs, el seu tercer gol, i ha sentenciar el partit.