OK Lliga

Fan la feina a casa

Hoquei sobre patins. El Barça i el Liceo aprofiten el factor pista i situen el 2-0 en les semifinals dels ‘play-off’ pel títol de l’OK Lliga

Deportivo Liceo 4 Parlem Calafell 1

DEPORTIVO LICEO:Serra, Ricart, Carballeira, Torres i Rodríguez –equip inicial–; Di Benedetto, Manrubia, Ciocale, Canal i Bridge.PARLEM CALAFELL:Camps, Xaus, Escala, Casas i Miras –equip inicial–; Palau, Ferrer, Mendes, Fernández i Soland.GOLS:1-0 (5’) Torres. 2-0 (25) Carballeira. 3-0 (35’) Torres. 3-1 (35’) Xaus. 4-1 (44’) Torres.ÀRBITRES:J. Sánchez i D. Cantos. Targeta blava a Ferrer.FALTES:15 del Liceo i 14 del Calafell.

Barça 5 Noia Freixenet 3

BARÇA:Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Panadero, Marc Grau, Llorca i Carles Grau.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Costa, Jordi Bargalló i Ballart –equip inicial–; Gil, Salvadó, Mitjans, Gabarró i Marimón.GOLS:1-0 (4’) Rodrigues. 2-0 (7’) Pau Bargalló. 2-1 (15’) Gil. 2-2 (17’) Salvadó. 3-2 (29’) Nunes. 3-3 (35’) Ballart. 4-3 (41’) Alabart. 5-3 (50’) Pau Bargalló.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Targeta blava a Jordi Bargalló.FALTES:7 del Barça i 8 del Noia.

El Barça i el Liceo van aprofitar el factor pista i el fet de jugar els dos primers partits a casa i van situar el 2-0 en l’eliminatòria de les semifinals del play-off pel títol de l’OK Lliga en imposar-se en el segon partit. Els blaugrana van necessitar estar concentrats fins al final per derrotar per 5-3 el Noia Freixenet, que va lluitar en tot moment, i va anivellar dues vegades un marcador advers. Els blaugrana només van sentenciar el partit a vuit segons del final quan van fer el darrer gol a porteria buida. El Parlem Calafell va tornar a perdre a la pista del Liceo, aquest cop per un resultats més clar, 4-1. Els tercers partits es disputaran el divendres 2 de juny (20.30 h) a les pistes del Calafell i del Noia, que hauran de guanyar per no quedar eliminats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)