Més hoquei

El Barça s’emporta els títols estatals júnior i infantil

Supera en les finals l’Alcobendas (3-1) i el Vila-seca (6-2)

El Barça ha guanyat els títols en els campionats d’Espanya de la categoria júnior i de la categoria infantil que s’han disputat aquest cap de setmana a Osuna (Madrid) i Mieres (Astúries) respectivament. En l’estatal júnior el conjunt blaugrana ha superat en la final a l’Alcobendas per 3-1. En la lluita per la tercera plaça l’Igualada s’ha imposat al Dominicos per un clar 6-0. En les semifinals els blaugrana han derrotat per un ajustat 3-2 al conjunt gallec amb un gol en el darrer segon, mentre que els igualadins han estat superats per un mínim 1-2 pels madrilenys.

En l’estatal infantil el Barça ha guanyat la final al Vila-sca per 6-2 i també ha aconseguit el títol de campió. La tercera posició ha estat pel Compañia de Maria que ha derrotat per 4-1 l’Alcobendas. En les semifinals els blaugrana han derrotat per un curt 3-2 el Compañia de Maria i el Vila-seca ha superat per la mínima, 2-1, l’Alcobendas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)