OK Lliga

Moi Aguirre i Biel Nadal renoven pel Garatge Plana Girona

El Garatge Plana Girona continua confeccionant el seu equip per la propera temporada, en que seguirà jugant a l’OK Lliga, i ha renovat Moi Aguirre i Biel Nadal. Per a Moi Aguirre, de 30 anys, serà la seva tercera temporada en el conjunt gironí. Va arribat a l’estiu del 2021 procedent del Lloret. En aquesta campanya ha jugat 26 partits i ha marcat 9 gols. Per a Biel Nadal, de 17 anys i campió d’Europa sub-17 l’any passat, també serà la seva tercera campanya en el primer equip. Va debutar la temporada 2021/22 i en aquesta ha jugat 22 partits i s’ha estrenat com a golejador a la màxima categoria anotant dos gols. Aquestes renovacions s’afegeixen a les del capità Àlex Grau i Borja Ramon anunciades fa uns dies.

Moi Aguirre va ser operat dilluns a la Clinica Girona de l’espatlla. Es una lesió que es va fer fa gairebé fa dos anys en un entrenament i que gràcies als fisioterapeutes del club ha anat trampejant. Ara, però, el dolor era molt constant i els metges van recomanar l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)