OK Lliga

El Generali Palau presenta Anna Casarramona, la seva nova incorporació

El conjunt vallesà anuncia la continuïtat de nou jugadores i del tècnic Ivan Sanz

El Generali Palau ha presentat a la seva incorporació per la propera temporada, Anna Casarramona. La manlleuenca de 29 anys, arriba del Martinelia Manlleu, l’equip on es va formar, en el que ha jugat les darreres cinc temporades i ha ajudat a l’equip a guanyar dues copes femenines i una OK Lliga. En aquesta darrera temporada Anna Casarramona ha estat absent molts partits per una lesió a l’esquena de la que es va haver d’operar. Va jugar set partit en les primeres jornades de l’OK Lliga i va marcar 11 gols.

Anna Casarramona ha destacat en la seva presentació: “l’excel·lent acollida que he rebut per part de les meves noves companyes, som amigues de fa molt temps i això farà molt fàcil la meva integració.” També ha comentat que confia en aportar veterania i experiència a l’equip.

El Palau ha confirmat la renovació de les 9 jugadores que integren la plantilla un cop confirmada la marxa, fa una setmana, de Gisela Vicente. Berta Busquets i Laura Puigdueta continuaran sent les capitanes, que tornarà a confiar en Laura Vicente i Teresa Sapena per defensar la porteria, i amb Aina Florenza, Carla Fontdeglòria, Mariona Colomer, Laia Juan i Aimee Blackman com a jugadores de pista.

Salva Garcia, president de l’HC Palau ha confirmat també la continuïtat del tècnic Ivan Sanz. Garcia ha destacat l’excel·lent treball “fet per tot l’equip, jugadores i tècnics, que ha permès que el Generali HC Palau hagi estat un any més en totes les finals possibles. Això pot semblar fàcil, però no ho és en absolut. No s’han aconseguit títols, però continuem sent el club de referència pel que fa a l’hoquei patins femení i així estem segurs de continuar amb aquestes jugadores”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)