OK Lliga

Xavi Barroso torna al Barça cinc temporades després

El jugador de Caldes de Montbui, que amb només 13 anys va arribar a les categories de formació, tornarà a vestir de blaugrana fins el 2026

Xavi Barroso, jugador format a Can Barça, tornarà a vestir de blaugrana fins el 2026. El de Caldes de Montbui ha arribat a un acord amb el Barça per tornar al club després d’estar cinc temporades a Portugal (dues a l’Oliveirense i tres al Porto). D’aquesta manera, el català, que ja ha passat les proves mèdiques, iniciarà la seva tercera etapa com a blaugrana. Està previst que s’incorpori a la disciplina del club després d’haver disputat l’europeu amb la selecció espanyola.

El montbuienc, que arribarà com a vigent campió d’Europa a la final a vuit de Viana Do Castelo, es mostra “molt il·lusionat de tornar a casa i al club que m’ha vist i em va fer créixer com a jugador i com a persona”. Barroso també comenta que és conscient de tot el que implica vestir els colors del Barça, però afirma que afronta el repte amb una gran responsabilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)