OK Lliga

Martí Casas, màxim golejador de l’OK Lliga, fitxa pel Reus Deportiu

Els del Baix Camp, que ja tenen renovades bona part de les peces clau de l’equip, volen configurar una plantilla sòlida per a la temporada vinent

El mercat de l’OK Lliga fa dies que ja està més que actiu, i el Reus Deportiu busca configurar una plantilla sòlida. I és que un cop renovades algunes de les peces clau de l’equip com són Càndid Ballart, Joan Salvat o David Gelmà, avui s’ha fet oficial el fitxatge de Martí Casas, un dels noms del mercat d’aquest estiu.

El davanter mataroní deixa el CP Calafell i fitxa per l’equip roig-i-negre després de realitzar una temporada 22-23 per emmarcar, essent clau en els èxits del club calafellenc –tercer de la fase regular de la competició domèstica–, i marcant 40 gols que l’han portat a ser el màxim golejador de l’OK Lliga i a guanyar la Bola d’Or.

Així doncs, Martí Casas es converteix en el primer reforç de Jordi Garcia de cara al curs 23-24. El de Mataró ha firmat per dues temporades més una d’opcional, de manera que la seva vinculació al club reusenc s’allargarà, almenys, fins al 2026. Està previst que s’incorpori a l’equip després de disputar l’europeu amb la selecció espanyola. “Penso que per mi i la meva família era la millor tria que podíem fer i estic molt content de formar part d’un club històric com el Reus. Intentaré adaptar-me el més ràpid possible i reinventar-me, que també és una de les gràcies del canvis; trobar versions noves d’un mateix. El projecte del Reus és molt il·lusionant i treballarem perquè faci un passet més per aconseguir algun títol”, ha comentat el jugador, en les seves primeres paraules com amb la samarreta reusenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)