OK Lliga

El Barça, el campió, i el Reus s’enfrontaran en la primera jornada de l’OK Lliga 2023-24

El Barça, el campió, i el Reus s’enfrontaran en la primera jornada de l’OK Lliga segons ha determinat el sorteig que s’ha fet aquesta tarda al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona. En aquesta primera jornada, que es jugarà el 30 de setembre, també destaca el partit entre el Liceo, el subcampió, i l’Igualada, mentre que el Calafell, semifinalista, jugarà a la pista del Sant Just, debutant a la màxima categoria, i el Noia, també semifinalista la temporada passada visitarà el Caldes. També s’enfrontaran entre ells dos equips que van pujar la temporada passada a l’OK Lliga, el Mataró i el Rivas.

També s’ha fet el sorteig de la supercopa d’Espanya que iniciarà la temporada el 23 i 24 de setembre a Reus. El conjunt amfitrió jugarà la primera semifinal contra el Liceo, i el Barça, el campió, s’enfrontarà al Calafell.

En l’OK Lliga femenina el campió, el Telecable Gijón, debutarà en la primera jornada del 7 d’octubre contra el Bembibre, un equip que debuta a la màxima categoria, mentre que el Palau, el subcampió, començarà la competició contra el Manlleu, semifinalista la temporada passada. El Vila-sana, l’altre semifinalista el curs passat debutarà a la pista del Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)