Lliga Europea

La Lliga Europea manté el format però canvia la final a vuit per la final a quatre

El pròxim 11 d’agost es farà el sorteig de la primera fase que es jugarà del 13 al 15 d’octubre

La lliga europea de la temporada 2023/24 manté bàsicament el format de la passada edició, amb el canvi important que no hi haurà final a vuit, si no que es disputarà una final a quatre i uns quarts de final d’anada i tornada. El pròxim 11 d’agost es farà el sorteig de la primera fase que es jugarà del 13 al 15 d’octubre en sistema de concentració, mentre que la segona està prevista del 3 al 5 de novembre. La fase de grups amb quatre grups de quatre equips s’iniciarà el 30 de novembre. Hi seran els vuit millors de la segona fase i els vuit equips que ja estan classificats pels resultats de la passada edició. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final d’anada i tornada que es jugaran el 14 de març i el 4 d’abril del 2024 i la final a quatre està prevista l’11 i el 12 de maig.

La lliga europea femenina tampoc presenta canvis i es jugarà una fase prèvia amb partits d’anada i tornada el 7 d’octubre i el 21 d’octubre, d’on sortiran els equips que completaran la fase de grups, quatre de tres equips, i que s’iniciarà l’11 de novembre. Els quarts de final es jugaran el 23 de març i el 3 d’abril i la final a quatre està prevista el 27 i 28 d’abril.

L’Europe Cup s’iniciarà del 17 al 19 de novembre amb la ronda de qualificació. Encara s’ha d’acabar de definir com serà i dependrà dels equips inscrits directament, i els que vaguin quedant eliminats en les dues primeres fases de la lliga europea. Els vuitens de final estan previstos el 16 de desembre i el 20 de gener del 2024, els quarts el 17 de febrer i el 16 de març, i la final a quatre es jugarà el 13 i 14 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)