Més hoquei

El Vila-sana elimina el Palau (3-5) i jugarà la final de la supercopa contra el Telecable

El Vila-sana Coop d’Ivars i el Telecable Gijón, el vigent campió, jugaran avui (12 h) la final de la Supercopa al pavelló municipal de Cubelles. Serà la primera final de la competició del conjunt lleidatà i el partit serà la repetició de la final de la lliga europea que es van endur les asturianes. El conjunt del Pla d’Urgell ha eliminat en la primera semifinal al Generali Palau en el debut en partit oficial de la jugadora procedent del Manlleu Anna Casaramona, el seu gran fitxatge del curs per intentar tornar a guanyar títols. El quadre lleidatà ha estrenat el marcador als dos minuts per mediació de Victoria Porta (0-1), però Berta Busquets ha empatat a continuació (1-1, min.10) i ha repetit abans del descans per igualar el segon gol del Vilasana, obra de Luchi Agudo (2-2). Després del pas per vestuaris, Gimena Gómez ha avançat per tercera vegada el quadre lleidatà (2-3, min.29). Aina Florenza ha tornat a empatar el partit (3-3, min.31), però el Vilasana ha accelerat i s’ha assegurat la victòria amb els gols de Gimena Gómez i Laura Barcons en el tram final (3-5).

El Telecable, que el curs passat va obtenir un pòquer de títols –ho va guanyar tot– s’ha desfet del Martinelia Manlleu en la segona semifinal (3-1). El conjunt osonenc s’ha avançat amb un gol de Núria Garciolo a 3:39 del descans, però l’equip de Tasha Lee ha reaccionat en el segon temps mitjançat Ferreria, Piquero i Roces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)